Jonge jonge…

Oudere mannen die jonge, mooie vrouwen daten, dat hebben we inmiddels wel geaccepteerd in onze hedendaagse maatschappij. Het hebben van een sugar daddy is eigenlijk wel de nieuwe accessoire, zoals dat eerder een miniatuurhondje was, of een gay BFF. De nieuwe designer bag is dat baggy ouwe vel dat genoeg cash heeft om jou te voorzien van luxe reisjes en mooie designer pieces. Een soort van portemonnee, maar dan van heel speciaal (soepel) leer. Een oudere man daten heeft zo inderdaad zijn voor- en zijn nadelen. Laat ik hier wel expliciet stellen dat ik het hier niet heb over James Howard Marshall II (denk Anna Nicole Smith), maar een classic die nog voldoende potentieel heeft om toch wel somewhat ongegeneerd mee over straat te paraderen. Niet elke old timer verkeert immers in staat van (voortschrijdende) ontbinding. Like wine, some things just get better with age. Een succesvolle oudere man heeft de nodige (levens)ervaring, weet wat hij wil, geniet met volle teugen van the finer things in life (zoals van jou), and hopefully he’s got some good tried and tested moves in the bedroom. Ik vind het eigenlijk wel iets hebben hoor, zo’n sugar daddy. Voldoende aandacht en verwennerij is natuurlijk geen straf. Jonge mannen hebben vaak zoveel training en disciplinering nodig, dat het gewoonweg veel gemakkelijker en meer tijdbesparend is om een man te daten welke wat rijper is, en de kneepjes van het vak al onder de knie heeft. If you know what I mean.

Maar wat ik me dan wel afvraag, is hoe het nu zit met oudere dames die jongere mannen daten. Zogenaamde cougars bedoel ik dan. Want ja, equal rights houdt natuurlijk wel in dat wij ladies ook in in de cookie jar mogen graaien wanneer wij trek hebben in een tasty bite of hot young men. Ik ben dan wel niet oud genoeg om mezelf een cougar te kunnen (of willen) noemen, ik ben me er wel van bewust dat naarmate ik ouder begin te worden, ik niet gediscrimineerd word wanneer het aankomt op aandacht van jongere mannen. Ik merk zelfs dat in bepaalde gevallen de voorkeur hier nu al naar uitgaat. En alhoewel ik daar at this point niet in ben geïnteresseerd (om redenen welke in het voorgaande zijn vernoemd), intrigeert de gedachte me wel om hier op latere leeftijd gebruik van te maken. Wanneer ik mezelf ‘rijp’ kan noemen, wil ik wel een stallion met een onuitputtelijk uithoudingsvermogen, welke ik als arm candy kan showen aan de bitches in de bloemschikklas (or whatever it is the golden girls do those days). You can call me sugar mommy babe.

6fe4c5fe2a5e4f0db085daf6a76102e3

Having said that… Ik heb onlangs een encounter gehad met zo’n jongere man, wiens naam om ego- en reputatiegevoelige redenen niet zal worden genoemd. Laten we hem for the sake of this column een andere naam geven. Iets als… GeorgeGeorge is een aantrekkelijke, niet al te intelligente jongeman, who’s muscles make up for the fact that he’s got no brain. Sometimes you’ve gotta play the hand you’re dealt. In dit geval was dat niet zo erg. Anyway, George is jonger. Ik denk een jaartje of vijf. Normaliter zou ik dat echt not done vinden op mijn leeftijd, maar gezien het feit dat hij very fine is, een 20+’er en een lijf heeft als Dwayne, was ik bereid dit kleine detail te overzien. Vooralsnog tenminste. George en ik hebben altijd wel een somewhat flirtueuze omgang met elkaar gehad. Dat hij in eerste instantie een beetje verlegen was, vond ik juist wel leuk. Ik ben dat helemaal niet, dus ik daag dan vooral graag uit. Hij liet hier en daar wat complimentjes vallen, ik liet nu en dan wat coded messages m’n lippen ontglippen, welke hij – achteraf gezien – vast nooit helemaal heeft begrepen. Waar het op neer kwam, was dat we van uitdagende blikken promoveerden naar ondeugende appjesI like, I like… Hij liet duidelijk merken dat indien ik opzoek was naar entertainment, ik daar wel op kon rekenen. But no honey, I’m not that easyBefore I get tickets to the show, I wanna see if it’s worth my while. Betekent echter niet dat ik niet nieuwsgierig was. Stille wateren hebben diepe gronden, en hij begon steeds uitdagendere opmerkingen te maken.        

Het ging echter mis toen George een bold statement maakte. Ik bedoel, zelfvertrouwen is een aantrekkelijke eigenschap, maar wanneer je verwachtingen schept, moet je er wel zeker van zijn dat je ze ook waar kunt maken. En er is een zeer fijne lijn tussen zelfvertrouwen en grootheidswaanzin… Ik bedoel, toen George tussen neus en lippen even aan mij liet weten dat hij nogal skilled was in the bedroom, wilde ik dat best wel geloven. Ik bedoel, een jonge, knappe, afgetrainde kerel, die zou toch vast de nodige ervaring op hebben kunnen doen? Ik denk dat ik de vrouwen die zich aan zijn voeten zouden willen werpen niet op het aantal schoenen in my shoe collection zou kunnen tellen, and trust me, there are quite someAnyway, hoe wist hij dat zo zeker, vroeg ik hem. Nou, niet. Hmmm… questionable. “Dus je weet het niet zeker?”, vroeg ik hem. Waarop hij antwoordde: “Nooit klachten gehad.” Nou, big whoop. Wanneer ladies niets vriendelijks zeggen over je looksskillswhatever, wil dat niet zeggen dat we erover te spreken zijn. En vooral wanneer het aankomt op bedroom skills is alles wat er wél gezegd wordt van groter belang dan wat er niet gezegd wordt. When it’s big, we’ll tell our girlfriends. When it’s small, we’ll tell anybody.When it’s good, we’ll tell you it’s good. Dat is hoe recensies werken schat. Geen feedback? Dan is er gewoonweg geen reden om adem aan te verspillen aan (het gebrek aan) je prestaties. Dus: geen klachten? That ain’t necessarily a compliment. Het betekent gewoon dat je average hebt gepresteerd en wij het niet nodig achten om hier nog verdere aandacht aan te besteden. Een andere, eveneens plausibele, mogelijkheid (welke ik overigens ook opperde aan George) is natuurlijk dat vrouwen orgasmes fakenThe worst thing to do. Ik fake nooitNooit? NOOIT. NEVER. JAMÁS. Waarom zou ik slecht gedrag belonen? If you can’t make it happen, it’s you, not meI have a plastic friend in my nighstand that can back this shit up. Zou George’s ego ook zijn gestreeld met dit leugenachtige gedrag? Zo van “Je hebt slecht gepresteerd jongen, maar laat ik je maar een goed gevoel geven, zodat je het de volgende keer weer zo slecht doet en ik weer mijn acteerkunsten in de strijd moet gooien.” Het is precies dit gedrag dat ervoor zorgt dat mannen als bronstige beren uitbrullen hoe goed ze wel niet zijn in het verwennen van vrouwen. En ondertussen mag jij het zelf opknappen. Dumb bitches. Zou dit de reden zijn waarom George nooit klachten heeft gehad?

12266121923d0b1e52ca29acc75a87d7

Ik dacht het ergste nu wel gehad te hebben. Ik bedoel, het was niet de beste opmerking, maar hij had zich op zich nog wel kunnen herstellen. Mijn twijfel kunnen ombuigen. Mij kunnen doen overtuigen van het tegendeel. Die mogelijkheid wist hij echter met één simpele opmerking volledig te verbruien. Zijn antwoord op mijn “Misschien faken ze het wel?” was namelijk “Soms komen ze een keer of 4 tijdens een sessie met George. Maar of dat aan mij ligt weet ik niet. Ik doe niets geks.” Nou, ik weet het niet hoor. Wat moest ik daar op zeggen? Natuurlijk hoor ik die wonderlijke verhalen van dames die maar niet kunnen stoppen met het hebben van de ene na de andere mindblowing climax, maar seriously though? Want jaaa, je raadt het, dat was natuurlijk zonder de andere rondes die hij nog aankon. Als ik het moest geloven, was hij een of andere sex god, die feilloos wist wat vrouwen bekoorde, zonder echt te weten welke tricks hij up zijn sleeve had (“Ik doe niets geks.”). Beetje aanklooien en dan de dames multiple orgasms bezorgen. Mwah, don’t think so honey. Normaliter zou ik er niet voor schuwen dieper op zaken in te gaan (pun intended), maar gezien het feit dat het voor George een nogal gênante vertoning begon te worden, besloot ik hem er in ieder geval voor te prijzen dat hij dan zeker wel het benodigde uithoudingsvermogen had. “No minute man.” Maar, true to form, wist George ook nu weer zijn eigen ruiten in te gooien. “Soms wel. Depends.”Damn. Er was maar één ding dat ik kon zeggen: “But remember, gentlemen always finish last. No matter how long you do it, or what round you do it in.” En dat was het einde. Niet alleen van het gesprek, maar tevens van mijn spannende George gerelateerde fantasieën. Ik geloof zeker wel in een op en top seksleven – hallelujah to that! – maar George liet me ontgoocheld achter. Something just didn’t add up. Mister Shy Guy in public, but a freak on the app? Ik hou niet van praatjes. Ik hou van actie. If you wanna be bad, you gotta follow through. Ik hou van realiteit van goede kwaliteit. Geen cheap talk en teleurstellende shows.

Om eerlijk te zijn was mijn level of interest inmiddels behoorlijk gedaald. Ik bedoel, I need a man, not a boy who thinks he can. Ik liet het achter me. Moved on with my life. Maar, zoals dat altijd gaat, haalde het verleden mij op een volledig onverwacht moment in. George had ooit eerder aan mij opgebiecht een affaire te hebben gehad met een zekere chick welke we beide kenden. But yeah, who cares, right? We hebben allemaal een verleden. Ik bedoel, toen George mij de vraag stelde met welk aantal mannen ik het bed heb gedeeld, schaamde ik me absoluut niet om daar antwoord op te geven. Integendeel zelfs. Exclusiviteit straalt sex appeal uit. I’m not a virgin, but I do treat myself as a privilege. Toen ik dezelfde vraag terug stelde gaf hij ook gewoon antwoord. Het verschil was alleen dat ik een eerlijk antwoord gaf, maar George… Het was niet alsof ie een schokkend aantal noemde of zo, integendeel zelfs. Gewoon een paar, niets geks. Maar het bloed kruipt altijd waar het niet gaan kan. En de roddels over Miss Thing en George bereikten mij ook via andere wegen. Want ja, hoe zat het nu met die twee? Was de affaire definitief voorbij, of was George toch nog steeds involvedGeorge vertelde mij dat hij er een einde aan had gemaakt. Haar hart had gebroken, en dat zij hem nog geregeld contacteerde om pogingen te wagen hem weer voor zich te winnen. Het deed me bijzonder weinig, daar ik absoluut geen intenties had een relatie aan te gaan met GeorgeA fling? Yes. A thing? No. Het verhaal dat ik echter uit betrouwbare bron vernam was dat het niet George was die de relatie had beëindigd, maar Miss Thing herself. Een saillant detail dat ik hier namelijk weg heb gelaten, is dat Miss Thing in een relatie verkeerde gedurende de affaire met George. En ja, een uitstapje wilde ze wel maken, maar ze was niet van plan het roer om te gooien en George haar main thing te maken. En het was George wie heartbroken was achtergelaten. En, to add insult to injury, had Miss Thing duidelijk laten weten dat George lang niet zo experienced was als hij had willen doen lijken. She was his first. Waarom moest hij daarover liegen? What a pussy…

Begrijp me niet verkeerd… Het laatste wat ik wil is George voor paal zetten (ook omdat hij waarschijnlijk niet weet hoe deze te gebruiken) om het feit dat hij pas recent zijn virginity heeft verloren. Daar is niets mis mee. Iedereen gaat op zijn eigen tempo en zou nooit de pressure moeten voelen om dingen te doen waar hij/zij niet klaar voor is. En George is nog steeds een bijzonder aantrekkelijke man, aan zijn looks zal het absoluut niet liggen. Maar – en dit is een ‘maar’ met nadruk – je moet niet brullen als een tijger wanneer je eigenlijk een huiskat bent. Ik bedoel: “Soms komen ze een keer of 4 tijdens een sessie met George.” Really? Natuurtalent. En stel je eens voor dat ik foolish enough was om niet door zijn façade heen te prikken. Dan had ik mijn hoge verwachtingen volledig op hem geprojecteerd, alleen maar om behoorlijk teleurgesteld en unsatisfied thuis te komen. Lig je daar wat, je af te vragen what the hell just happened. Nee bedankt.

Ik weet het eigenlijk niet hoor. Of ik er wel klaar voor ben een jongere man te daten. Nu nog niet. Ik zit in de prime van mijn leven en wil gewoon genieten. De passie en het temperament die mij nu in vuur en vlam zetten willen vrij kunnen stromen. Alleen maar meer worden en uitbarsten als een vulkaan. Ik wil niemand aan de hand moeten houden. Biologielesjes moeten geven. Me altijd moeten afvragen of ik niemand me aanziet voor een (iets) oudere zus. But who am I fooling? While writing this column I met a younger man.

 

To be continued…

blog_winkWEB

Wat vind je van deze post?


Je e-mailadres wordt niet weergegeven.

*