Welcome to Fabeaulous.nl!

Welkom op www.fabeaulous.nlFabulous dat je er bent. Na maanden brainstormen, plannen, en hard werken is deze blog eindelijk een feit. Ongelooflijk! Een droom die uitkomt. Al zo lang ik me kan herinneren zijn beauty, fashion en wellness topics die mij bezighouden. Als kleine meid droeg ik al de galajurken, high heels en makeup van mijn moeder. Plunderde ik haar juwelendoos om mijzelf te kunnen hullen in glimmende oorhangers en schitterende colliers. Wat een cliché! Maar een liefde was geboren. En eigenlijk is deze passie door de jaren heen alleen nog maar verder geëscaleerd. Geëscaleerd? Dat is wat ik zeg. Wat ooit begon met een single lipgloss, is inmiddels een stash waarvan ik ooit alleen maar durfde te dromen. En het kon ook niet anders, of deze passie zou zich uiten in deze blog genaamd www.fabeaulous.nl.

Laten we eerst de elephant in the room adresseren. Fabeaulous? Die spelling klopt toch niet helemaal? Dat klopt. But what’s the fun in always playing by the rules? Creativiteit draait om vernieuwen. Je eigen regels maken. En wanneer je de achterliggende gedachte van Fabeaulous begrijpt, snap je waarom deze naam perfect past bij deze blog. Fabeaulous is een samenvoeging van de main topics van deze website, namelijk Fashion (Fa)Beauty (beau)Fabulous (lous).

In de rubriek fashion zullen niet alleen booming trends, maar ook classic style items worden besproken. Ik wil jullie graag meenemen in mijn closet en nieuwe ideëen en inspiratie bieden. Schoenen, tassen, kleding, sieraden… Van low budget koopjes tot aan designer items. Van shoplog tot shopvlog. What’s not to love?! 

In de rubriek beauty zal zowel haar-, huid- en nagelverzorging, als all round cosmetica worden besproken. Reviews, tutorials en DIY’s. Echte oplossingen voor echte beauty issues. Alledaagse beauty looks, maar ook full face glam. Stap voor stap, duidelijke uitleg. We zullen niet alleen bekijken of een bepaald product écht werkt, maar tevens waarom. Want leren en evolueren begint natuurlijk bij de basis.

Resteert de essentie van deze blog, namelijk fabulous. Hopelijk is dat de gedachte die je hebt wanneer je deze blog hebt bezocht. Want ‘fabulousness’ is niet iets dat je concreet kunt maken. Dat is een emotie die iedereen voor zichzelf ervaart, en niet kan worden gedefinieerd. Wanneer je na het lezen van deze blog iets hebt geleerd, bent geïnspireerd, of aan het denken bent gezet, vind ik dat fabulous. Want dan heb ik iets in je los kunnen maken. En hopelijk voldoende om je terug te laten komen. Want elke maandag en zaterdag zal er een post worden geplaatst op deze blog. Om te beginnen zal ik op elke maandag een post plaatsen met als thema beauty, fashion of welness. Waarover die posts zullen gaan, daar zul je je door moeten laten verrassen. Heb je ideëen of suggesties, of wil je graag je mening delen over een post, vergeet dan zeker niet een reactie achter te laten.

Op zaterdag zullen Anne en Kenny – mijn lieve vrienden – beiden afzonderlijk hun mening delen over een actueel topic in de rubriek He Said, She Said. Ze zullen van tevoren alleen weten wat het onderwerp is waarover ze gaan schrijven, maar niet de inhoud van elkaars post kennen. Waar Anne de spirituele ziel is, wie in touch is met haar emoties en altijd het positieve in de mens wil zien, is Kenny de sarcastische grapjas die je graag aan het denken zet met zijn scherpe opmerkingen. Hun mening zal oprecht zijn, maar zeker niet gecensureerd. Wil je graag op hen reageren, of heb je een idee voor een topic waarover jij hun mening graag wilt horen, vergeet dan zeker niet een reactie achter te laten in de rubriek He Said, She Said.

Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent www.fabeaulous.nl? Vergeet Fabeaulous dan ook zeker niet te volgen op Instagram, Facebook en YouTube.

Elke reis heeft ooit een begin gehad. En waar deze reis naartoe gaat, dat weet ik niet. Maar ik heb er onwijs veel zin in. Jij hopelijk ook. Don’t forget to always be fabulous!