The making of…

Geschreven door Mama

Hi Pop,

Als je dit leest, is er weer een mijlpaal bereikt. Gefeliciteerd met Fabeaulous! Maar om te weten hoe je zo ver bent gekomen, wil ik even met je terug in de tijd, waar het allemaal een keer begon.

Op 15 december  1986 werd jij, mijn poppetje, geboren. Ik wilde graag een ‘meisje meisje’, en dat kreeg ik ook! Geen poppenmoedertje, maar een stoere chick op motor, met mijn kralenketting, roze one shoulder dress, en haren in de wind. En dan die smile…  die kenmerkende  ‘spaghettilach’, die altijd laat zien dat jij in je ware element bent! Zoals ik al aangaf, geen standaard poppenmoedertje, maar een Barbie Girl. Meer dan 300 Barbies (liggen nog steeds op zolder, met een gigagrote zak barbiekleertjes) om jouw wensen en fashiondromen tot leven te laten komen. Een make-uphoofd, mijn hakken en mijn make-up maakten het geheel af! Al moest onze maltezer er ook soms aan geloven, want nageltjes lakken daar was jij heel bedreven in (en nog steeds!).

Onze lieve schat Scruffy was jouw model wanneer het aankwam op het lakken van nagels!

NataScha - Follow Me

Menig high heels  schraapten  over  de  tuintegels en menig van mijn (arme) lipstick en oogschaduws moesten eraan geloven. Jouw creaties waren eindeloos! Wat was jij blij met elke Barbie en vooral het make-uphoofd van Bart Smit! Opmaken en vlechten maken, mijn krullers lenen… En menig handdoekje werd intensief (mis)bruikt om dat make-uphoofd weer naturel te krijgen! 3 grote passies kwamen tot leven: fashion, heels en make-up! Alle 3 volwaardig volbracht, en nu geopenbaard en gedeeld in Fabeaulous.

Op de motor rondrijden in de achtertuin. Haren gestyled, kralenketting om, stylish jurkje… lakschoenen en kanten witte sokjes!

Biker

De infamous ‘spaghettilach’!

NataScha - Iek!

Jouw eerlijkheid bracht jou een diploma en titel ‘Meester in de rechten’, maar eenieder die jou kent weet dat jij een echte fashionista bent! Een opleiding visagie had jij niet nodig, het zat al in jouw genen, in jouw natuur! Zelfs mijn dromen maakt je waar als ik naar jouw kleding, schoenen, en make-up stash kijk! Jij leeft je uit in alle kleuren en hoogtes, niets is te gek en alles wil je proberen en testen. Menig kledingkast heeft wat te verduren gehad! Nog steeds geniet ik van elke reactie van elk stukje  make-up welke ik aan jou mag geven. Ik zie dan de overgave, en hoor meteen welke looks je met dat product gaat creëren.Er wordt altijd meteen werk van gemaakt!

Jouw ongelooflijk grote passie weet  jij op alles en iedereen over te brengen. Jij bent als een kameleon, een ruwe en verfijnde diamant. Hou je niet van make-up? Dan weet Natascha jou tóch op een of andere manier te prikkelen, dat is wat ik vaak hoor! Jij inspireert mensen en zet ze aan tot nadenken en vervolgens tot actie. Van naturelle looks tot femme fatale, jij weet het allemaal over te brengen! Klinkt dit opschepperig en overdreven? Maak dan eens een praatje met haar, en ontdek  de passie die je niet kunt faken, en laat je vervoeren en verleiden tot onbekende werelden.

Mijn dochter, waar blijft toch de tijd? Eerst nog een baby, nu een grote meid!

Natascha - 06-08-2010 (18)

Ik weet nog dat je met een meisje ging shoppen die nooit jurken droeg. Nu heeft ze een lievelingsjurk die haar vrouwelijkheid naar boven haalt! Ze is dan ook maar één keer gaan shoppen met Natas! Wil je een eerlijke en ongezouten mening, maar op een verfijnde wijze gebracht (tenzij je het op de spits drijft)? Vraag haar er naar! Haar slechtste en beste eigenschappen zijn haar 100% in alles. Die ruwe en geslepen diamant met zijn verfijnde en grove randjes.

Wat je ziet is wat je krijgt, niets meer en niets minder! Van ‘Bling Bling’ tot matte kleurtjes, alles komt tot leven onder haar passionele geest en handen. Een ding wil ik nog graag kwijt. Ik ben er extra trots op dat jij NOOIT naast je schoenen hebt gelopen, en dat ik naast je mag lopen in de stad als jij een mooie hoed draagt, dat je het lef hebt om je eigen stijl te laten zien! Uniek in alle opzichten, dat ben jij mijn dochter, mijn trots!!

Never ending love!

Mama

2 thoughts on “The making of…

  1. Mooi geschreven, recht uit het hart. De appel valt niet ver …
    Jij vertelde net zo over je moeder vol trots. Genieten van en met elkaar!
    Hopelijk nog heel erg lang…

Wat vind je van deze post?


Je e-mailadres wordt niet weergegeven.

*