Review | Makeup Eraser

Vorige week deelde ik met jullie mijn huidige skincare routine. Vandaag wil ik graag een revolutionaire methode met jullie delen om make-up te verwijderen. Een methode welke niets anders vergt dan warm water en een lapje stof. Yes, that’s right. Oké, oké, ik overdrijf. Ik heb het niet over zomaar ‘een lapje stof’, maar over de Makeup Eraser. Een make-up remover in de vorm van een zachte doek, welke belooft met enkel water je volledige make-up te kunnen verwijderen. Heel natuurlijk en huidvriendelijk. Het klinkt bijna te goed om waar te zijn. Let’s see if this bad boy can live up to his reputation!

IMG_6096

IMG_6100

De Makeup Eraser is een zacht aanvoelend polyester doekje met twee verschillende zijden. De ene zijde heeft korte haartjes, de andere zijde ietwat langere haartjes. Om de Makeup Eraser te gebruiken dient deze eerst vochtig te worden gemaakt. De instructie geeft aan hiervoor bij voorkeur lauwwarm water te gebruiken. Vervolgens dien je de eraser in cirkelvormige bewegingen over je gezicht te bewegen om de make-up te verwijderen. Easy enough.

Taking off your make-up and watching yourself go from a 10 to a … Oh wait … Still a 10!

De Makeup Eraser voelt heerlijk zacht aan op mijn huid. Ook wanneer ik mijn oogmake-up verwijder, voelt het niet trekkend aan mijn wimpers. Ik zie de make-up letterlijk voor mijn ogen verdwijnen. Bepaalde lotions en crèmes kunnen make-up vaak losweken van de huid, en verdelen over de rest van het gezicht, maar daarvan is bij de Makeup Eraser geen sprake. De doek neemt de make-up fijn op. Ook hardnekkige make-up (bepaalde eyeliners kunnen echt een pain in the ass zijn) krijgt er flink van langs. De eens felroze eraser (welke overigens ook in andere kleuren verkrijgbaar is) ziet al snel bont en blauw. I really beat it up! Wauw, ik ben onder de indruk!

Haalt de Makeup Eraser echt 100% van mijn make-up eraf? Nee, dat niet. Na het reinigen van mijn gezicht met de Makeup Eraser gebruik ik een makeup remover wipe om de laatste restjes te verwijderen. Heeft de Makeup Eraser dan nog wel toegevoegde waarde? Hell yes. Wanneer je net als ik een gevoelige tot zeer gevoelige huid hebt, is dit absoluut een aanrader. Mijn ervaring met lotions en crèmes voor het verwijderen van make-up, is dat het vaak een branderig gevoel geeft aan mijn huid, of zorgt voor roodheid en irritatie. Omdat de Makeup Eraser enkel water nodig heeft voor het zuiveren van de huid, blijft mijn huid vrij van al deze drama. Ik hoef niet hard te wrijven en het verwijderen van mijn make-up ging nog nooit zo snel en moeiteloos.

De Makeup Eraser kan gewoon in de wasmachine en kan naar zeggen minimaal 1000x gewassen worden. Nice. Na het wassen is de eraser good as new. Er blijven geen vlekken of verkleuringen achter, en het materiaal blijft heerlijk zacht. I think I made myself a new friend.

Raad ik je de Makeup Eraser aan? You seriously still need to ask? Ik zeg doen. A.S.A.P.! Doe jezelf – en je huid – een plezier. De Makeup Eraser is o.a. verkrijgbaar via de website www.makeuperaser.nl.

Makeup Eraser | € 19,95

One thought on “Review | Makeup Eraser

  1. Goedemorgen,
    Op de dag van Patricia Schijf uit Rijsenhout heb ik een Makeup Eraser gekocht en die is inderdaad heel fijn. Daarna heb ik zo’n mascara gekocht met die vezeltjes maar helaas kan ik daar niet tegen. Dat jeukt de hele dag. Heb het een paar dagen geprobeerd maar het is niet te doen.
    Aangezien ik zelf uit de cosmetica kom weet ik hoe belangrijk het is om dit soort dingen te melden.
    Wat doen jullie hieraan?

Wat vind je van deze post?


Je e-mailadres wordt niet weergegeven.

*