#NOTD | Sally Hansen | Nailgrowth Miracle

Lange nagels vind ik ontzettend mooi. Ik probeer mijn eigen nagels daarom ook zo goed mogelijk te verzorgen en te onderhouden. Vaak wordt mij de vraag gesteld of mijn lange nagels natuurlijk zijn, of dat ik fake nails draag. Dat vind ik altijd een enorm compliment! Wanneer ik antwoord dat het echt mijn eigen nagels zijn, antwoorden vrouwen vaak dat hun eigen nagels vaak snel afbreken. Een probleem dat ik maar al te goed herken. Ik kan de keren dat ik heb staan balen van een gebroken nagel niet meer op twee handen tellen! Ik heb echter een product ontdekt dat helpt bij het groeien van sterke, lange nagels. In deze #NOTD vandaag daarom geen kleurrijke nailpolish, maar een – naar mijn mening – wondermiddel voor het groeien van prachtige nagels.

Break A Nail

Door de jaren heen heb ik talloze nagelverharders geprobeerd. Van dure merken, tot lager geprijsde merken. En ik moet eerlijk bekennen dat is behoorlijk sceptisch was toen ik de Nailgrowth Miracle van Sally Hansen voor het eerst zag. Een middel om nagels sneller te doen groeien? Grapje zeker? Want nagels groeien namelijk van binnenuit. En alhoewel Sally Hansen op de website aangeeft dat de Nailgrowth Miracle toch echt ingrediënten bevat voor het bevorderen van nagelgroei (collageen en multi-vitamine), blijf ik hierover sceptisch.

IMG_4937

Ik hoor je denken “Ehm…? Sorry, was je niet lyrisch over dit middeltje?”, en JA, dat ben ik nog steeds. Want alhoewel ik een hard hoofd heb in nagelgroeiserums die je extern aanbrengt (in tegenstelling tot het eten van voldoende vitamines, zoals vitamine B), belooft de Nailgrowth Miracle je nagels te versterken om het splijten, scheuren en afbreken van je nagels tegen te gaan. En dat, my friends, is absoluut 100% waar. Ik gebruik de Nailgrowth Miracle nu al een aantal weken. En elke keer wanneer ik een van mijn nagels ergens tegenaan stoot, kijk ik angstig of er een scheur te detecteren is. En ik moet echt bekennen dat ik niet altijd de handigste ben, en mijn nagels absoluut niet ontzie in het dagelijkse leven. Bepaalde dingen, zoals huishoudelijke taken, moeten nu eenmaal gebeuren, mooie manicure of niet. En waar ik normaliter al weer geërgerd mijn nagels kort had staan vijlen, merk ik dat sinds ik dit wondermiddeltje gebruik, mijn nagels het er een stuk beter vanaf brengen. Beter dan met enige andere nagelverharder welke ik tot nog toe heb geprobeerd – zelfs uit de collectie van Sally Hansen. Ik heb nog geen enkele nagel gescheurd, zelfs niet beschadigd.

IMG_4943

Wil jij je nagels graag lang en sterk laten groeien? Dan raad ik je de Nailgrowth Miracle van Sally Hansen absoluut aan. Verwacht niet dat je nagels ook echt een groeispurt zullen meemaken, maar omdat ze een stuk sterker zijn en daardoor minder snel zullen afbreken, zul je wel kunnen genieten van mooie lange nagels.

De Nailgrowth Miracle van Sally Hansen is onder andere verkrijgbaar bij Douglas en ICI Paris XL.

Sally Hansen | Nailgrowth Miracle    € 12,99

2 thoughts on “#NOTD | Sally Hansen | Nailgrowth Miracle

Wat vind je van deze post?


Je e-mailadres wordt niet weergegeven.

*