#NOTD | OPI | My Vampire Is Buff

I said it before, and I’ll say it again: I love nudes! Stijlvol, neutraal en gemakkelijk te combineren. Vandaag review ik de OPI Nail Lacquer in de kleur My Vampire Is Buff. Een classic pale nude nagellak. Normaliter neig ik niet al te snel naar te lichte nagellakjes. Tenzij het om een (semi-)transparante lak gaat. Lichte kleuren welke bedoeld zijn een volledige dekking te bieden, zijn vaak pas dekkend na eindeloze laagjes lakken – en dus uren drogen! – en  hebben vaak een streperig eindresultaat. My Vampire Is Buff kreeg ik onlangs toegestuurd, en ik was meteen enthousiast over de kleur van deze mooie polish. Ik hoop ontzettend dat OPI mij kan verrassen en de kwaliteit kan bieden die ik van OPI verwacht.  Curious? Let’s bare it all!

De vormgeving van deze nagellak is kenmerkend voor OPI. Nice and sleek. Het handvat van de brush ligt heel fijn in de hand. Het kwastje zelf is lang en loopt aan het uiteinde ietwat breder uit. Precies waar ik van hou. Met een brush als deze kun je je nagel namelijk in drie strijken volledig lakken.

IMG_5107

Helaas ben ik niet zo onder de indruk van deze polish. Wellicht ligt het aan de lichte kleur, welke sowieso vaak niet in één laag dekt, maar ik moet maar liefst 3 à 4 coats aanbrengen voor de lak (bijna) volledig dekt. Erg tijdrovend (want het duurt nog langer voor de lak droog is) en zonde van de hoeveelheid polish welke ik daarvoor moet gebruiken. De lak droogt semi-mat op. Ik moet wel zeggen dat deze lak goed blijft zitten. Al met al ga ik de volgende keer liever voor een andere OPI lak.

My Vampire Is Buff en andere schitterende nagellakken van OPI vind je onder andere op https://www.opi.nl/. Ik raad je aan je te laten verrassen door de mooie kwaliteit en de eindeloze variatie aan kleuren. Have fun and live a little!

OPI | My Vampire Is Buff    € 14,95

BeYOUtiful

One thought on “#NOTD | OPI | My Vampire Is Buff

Wat vind je van deze post?


Je e-mailadres wordt niet weergegeven.

*