#NOTD | L’Oréal | Rose Aphrodisiac

I have a confession to make. Op de een of andere twisted manier word ik  – om welke vreemde reden dan ook – altijd aangetrokken tot beauty products met vreemde of uitdagende namen. Neem Rose Aphrodisiac van L’Oréal. Afgezien van het feit dat ik de kleur van deze polish erg mooi vind – een parelmoer roze – vind ik de naam erg leuk gekozen. Spannend en toch stijlvol. Alsof het dragen van deze nagellak iets extra’s toevoegt aan je persoon. Absolutely ridiculous, maar ik zou geen betrouwbare blogger zijn, en zeker niet mezelf, als ik niet gewoon eerlijk uitkom voor m’n gedachte. Ik kon de verleiding in ieder geval niet weerstaan, en review daarom voor de #NOTD van deze week Rose Aphrodisiac uit de Color Riche collectie van L’Oréal.

 Rose Aphrodisiac is een parelmoerroze nagellak. Best opvallend! De verpakking van deze polish is simpel en elegant. Het kleine formaat maakt deze nagellak uiterst geschikt om mee te nemen voor onderweg. Wat ik ook heel fijn vind is dat het kwastje van deze nagellak lang en breed is. Hierdoor kun je je nagels in twee tot drie strijkjes volledig bedekken. So far, so good!

De dekking is na een laagje goed. Wil je een meer dekkende lak, dan kun je natuurlijk altijd een extra laagje aanbrengen. De lak droogt snel, dus je hoeft niet te lang te wachten. Dat is zeker een pluspunt. Helaas blijft deze polish niet heel lang zitten. Na de eerste dag zie ik al kleine chips aan de uiteinden van mijn nagels.

I love the name, but this polish has little game. Zou ik ‘m aanraden? De kleur is leuk, maar de kwaliteit is helaas niet zo indrukwekkend. Ik ga liever voor een polish die langer houdt.

L’Oréal | Rose Aphrodisiac € 8,95

IMG_5381

Wat vind je van deze post?


Je e-mailadres wordt niet weergegeven.

*