#NOTD | L’Oréal | Beige Boheme

I usually don’t do nudes. Ik bedoel… keep it classy girls! Maar wanneer het aankomt op nude tinten…  I’m game! In kleding, make-up en nagellak vind ik een nude tint elegant, classy en ontzettend makkelijk te combineren. Daarom heb ik vandaag gekozen voor een prachtige nude van L’Oréal. Beige Boheme maakt deel uit van de Color Riche collectie. Het is een warme tint met een bruin/roze ondertoon. Ik was erg nieuwsgierig en probeerde hem uit.

IMG_4720

De verpakking van deze polish is simpel en elegant. Het kleine formaat maakt deze nagellak uiterst geschikt om mee te nemen voor onderweg. Wat ik ook heel fijn vind is dat het kwastje van deze nagellak lang en breed is. Hierdoor kun je je nagels in twee tot drie strijkjes volledig bedekken. So far, so good!

Voor deze look heb ik mijn ringvingernagel in een accentkleur gelakt. Op mijn ringvinger zie je Knitted Gold van de Color Show Brocades collectie van Maybelline.

Ik moet eerlijk bekennen dat de formule van de lak Beige Boheme me helaas tegenvalt. Wellicht dat het ligt aan de lengte van mijn nagels, maar tijdens het lakken merk ik op dat de lak snel droogt. Normaal gesproken zou ik dat ontzettend fijn vinden, maar omdat de lak té snel droogt, krijgt de lak een trekkerig/streperig effect tijdens het lakken. Ik moet twee laagjes aanbrengen voor ik een volledige dekking heb. De kleur vind ik wel ontzettend mooi, en de droogtijd is zoals gezegd kort.

IMG_4727

IMG_4735 IMG_4728

Beige Boheme is een polish die ik zeker nogmaals zou dragen, omdat ik de kleur erg mooi vind. De formule is wat tegengevallen, maar niet dramatisch. De lak blijft wel mooi zitten, ook al vervaagt de lak na de eerste dag een beetje aan de uiteinden van mijn nagels. Het punt is nu eenmaal dat ik wat verwend ben wanneer het aankomt van nagellakjes van goede kwaliteit. Wanneer ik de formule van deze nagellak vergelijk met mijn all time favorite nagelverzorgingsmerk KOH, dan moet L’Oréal helaas zijn meerdere kennen.

Heb jij interesse in deze polishBeige Boheme is onder andere verkrijgbaar bij www.coolshop.nl.

L’Oréal | Beige Boheme    € 8,95

4 thoughts on “#NOTD | L’Oréal | Beige Boheme

Wat vind je van deze post?


Je e-mailadres wordt niet weergegeven.

*