#NOTD | KOH | Red Passion!

Indien je mijn post The (Red) Lipstick Effect nog niet gelezen hebt – and shame on you if you didn’t! – wil ik eerst het volgende even duidelijk maken: there’s no colour like red. In your face, here I am, can’t ignore me RED. In deze Nail Of The Day wil ik het met je hebben over een van mijn favoriete nagellakken van mijn all time favorite nagelverzorgingsmerk KOHAnd yes, you guessed it… it’s a red!

Wanted

KOH is een beauty brand dat is geïnspireerd op de schoonheid van de Japanse levenswijzen en rituelen. Ware schoonheid draait niet alleen om wat je ziet, maar ook om hoe je je voelt. Kwaliteit en schoonheid vinden elkaar in dit prachtige merk. KOH heeft een waanzinnig mooie collectie verzorgingsproducten – niet alleen nagellakken – die absoluut stuk voor stuk pure luxe zijn. Elke kleur in elke shade en finish zul je vinden in de nail polish collection van KOH. Vandaag heb ik gekozen voor Red Passion!. Red Passion! is een felrode, frisse kleur met attitude. Je kunt wel zeggen dat het love at first sight was. She’s a looker!

IMG_4676

Oké, oké… you get itKOH is Fabeaulous. Anyway, je wilt natuurlijk wel graag weten waarom Red Passion! een absolute must is indien je houdt van rode nagellak. I’ll tell you why sister. Deze nail polish heeft een fantastische dekking. In slechts één strijk is deze nagellak volledig dekkend. Het kwastje van deze nagellak is lang en loopt aan het uiteinde wat breder uit. In combinatie met een lang handvat is deze brush daarom goed te bedwingen, en heb je daadwerkelijk maar drie strijkjes nodig om je volledige nagel te kunnen bedekken. Hierdoor gaat het lakken van je nagels snel en moeiteloos, zonder dat je een rommelig, ribbelig eindeffect hebt.

IMG_4680

IMG_4681

IMG_4682

KOH heeft zonder twijfel een van de beste – zo niet de beste – nagellakken in the game. Na zeven dagen (!) zit mijn nagellak er nog steeds mooi op. Geen chips, geen afbladderende lak… damn. Aan de buitenste randjes van m’n nagels zie ik een heel klein beetje slijtage (geen chips, maar meer een faded effect), maar er is absoluut geen reden om stante pede een nieuwe lak aan te brengen. Heb je weinig zin/tijd om je nagels om de paar dagen opnieuw te lakken? Dan is een nagellak van KOH een absolute must. De prijsklasse ligt wat hoger dan een nagellak van een drugstore brand, maar de kwaliteit is dan ook wel echt indrukwekkend.

Ben jij ook zo onder de indruk van deze prachtige nagellak? Of ben je nieuwsgierig naar andere kleuren in de eindeloze collectie van KOH? KOH is onder andere verkrijgbaar bij http://www.kohcosmetics.com/nl/ en de Bijenkorf.

KOH | Red Passion!    € 18,99

2 thoughts on “#NOTD | KOH | Red Passion!

Wat vind je van deze post?


Je e-mailadres wordt niet weergegeven.

*