Michael Kors | Bronze Powder | Lip Luster

The winner takes the gold. Dat is wat Michael Kors moet hebben gedacht toen hij de waanzinnig stoere lay out van zijn eigen cosmeticalijn koos. Robuuste vormen in glanzend goud. I’m obsessed. Vandaag review ik de Bronze Powder in Sporty Glow en de Lip Luster in de kleur Muse.

IMG_4491

De Bronze Powder is een zwaargewicht. Alles aan deze bronzer straalt absolute luxe uit. De robuuste, zware vormgeving, het feit dat deze bronzer zijn eigen custom brush heeft… Indien de kwaliteit van het product de uitstraling kan matchen, is dit een bronzer naar mijn hart. Fabeaulous.

IMG_3651

Zelfs de Bronze Powder Brush die bij deze bronzer hoort is zó karakteristiek! Square, robuust, zacht… Dang! De voorzijde van de brush is identiek aan de voorzijde van de bronzer. Je herkent meteen de lay-out van de Michael Kors collectie.

IMG_3662

Wanneer je het compact opent, word je verrast door een ruime spiegel, en de grote omvang van de pan waarin de bronzer zit… what else can you ask for?

IMG_3660

IMG_3661

IMG_3656

Deze powder is multi-inzetbaar. Je kunt hem namelijk gebruiken voor je wangen, rondom het voorhoofd, om te contouren (alhoewel ik hem daar persoonlijk iets te warm voor vind) of om je lichaam mee te bronzen (schouders, decolleté etc.). Veel product en veel manieren om het product aan te wenden.

De Bronze Powder Brush, welke speciaal is ontworpen voor deze lijn bronzers, heeft zachte, maar dichte haren. Hij irriteert daardoor mijn gevoelige huid niet, en brengt het product goed aan. Natuurlijk hoeft de bronzer niet perse te worden aangebracht met deze specifieke brush, maar de combinatie is zowel oogstrelend als functioneel.

Het was love at first sight… but how about love at first swatch?

IMG_4320

Het eerste dat opvalt is dat deze bronzer erg warm is van kleur, en een duidelijke glitter bevat. Zoals ik al aangaf, is hij daardoor – naar mijn mening – niet geschikt om als contour te gebruiken. Voor een sporty glow is deze bronzer wat glam, maar de glow is definitely there. Ik zou normaliter hebben gekozen voor een meer matte variant, maar mijn nieuwsgierigheid is wel gewekt. Er is immers nothing wrong met een full glam night time look.

IMG_4372

IMG_4410

IMG_4409

De Bronze Powder is gelukkig niet te oranje wanneer ik hem aanbreng op mijn gezicht. Hij geeft een gezonde, warme gloed, zonder te glitterig of te oranje te zijn. Deze bronzer is goed gepigmenteerd, dus je dient wel op te passen bij het aanbrengen van dit product, want bij excessive application kan het wel te oranje ogen.

Het is een mooi product, en samen met de Bronze Powder Brush een mooie combinatie, maar ik ben niet ondersteboven geblazen. Wanneer ik de prijs en de producten vergelijk met ietwat meer betaalbare bronzers en brushes, zou ik adviseren in dit geval je niet te laten verblinden door de good looks van deze collectie. Ben je een die hard Michael Kors fan, en ben je ready to splurge on some high end make-up? Then go for it!

De Lip Luster heeft wederom een minimalistische, strakke look. Muse is een peachy nude kleurige gloss met een subtiele glitter.

IMG_3617

Time for a swatch!

IMG_4326

De kleur is zacht, neutraal en warm. Geschikt voor zowel een daytime als een nighttime look. De geur is heerlijk fris en citrusachtig, hetgeen een leuke link is naar de geur Sporty Citrus van Michael Kors.

IMG_4354

Wauw! De kleur van deze gloss staat heel erg mooi. Natuurlijk en toch fancy. De gloss voelt ietwat sticky aan, maar dit is niet storend. Hij blijft erg goed zitten! Wel tot twee uur lang. Ik heb nog nooit een lip gloss gebruikt welke zo lang bleef zitten. I’m really impressed! Deze gloss is een absolute aanrader.

“I’ve always thought of accessories as the exclamation point of a woman’s outfit.” – Michael Kors

I completely agree. En de make-up collectie van Michael Kors is een prachtige verwezenlijking van deze gedachte. The cherry on top. Wie zichzelf verwent met een van deze pieces, zal er zeker geen spijt van krijgen. Een investering die zijn vruchten afwerpt, zowel visueel als op het gebied van pure kwaliteit.

IMG_4428

IMG_4429

IMG_4432

De Bronze Powder, Lip Luster én Bronze Powder Brush van Michael Kors zijn onder andere verkrijgbaar bij Douglas en ICI Paris XL, of via de website www.michaelkors.com.

Bronze Powder | € 39,00

Bronze Powder Brush | € 39,00

Lip Luster | € 24,00

Wat vind je van deze post?


Je e-mailadres wordt niet weergegeven.

*