Maybelline | SuperStay 24H Lipsticks

Het vinden van een lipstick die goed blijft zitten is lastig. Lipsticks stains and smudges are not cute. Lipstick op je tanden, op het gezicht van je vriend na een passionele zoen, lipstick die nog maar half zichtbaar is op je lippen en een lelijke ring achterlaat… struggles. Maybelline belooft beterschap! En wel in de vorm van de SuperStay 24H lipsticks. De lipsticks hebben aan de ene zijde een kleurrijke liquid lipstick, en aan de andere zijde een hydraterende balm. Eerst dien je de lipstick aan te brengen, en vervolgens de balm. De formule van de lipsticks belooft smudge proof te zijn, je lippen niet uit te drogen, en wel tot 24 uur lang op je lippen te blijven. Ik koos drie favoriete kleuren uit de collectie voor een review, namelijk Rose Dust, Ruby Rush en Red Passion.

Rose Dust is een prachtige mauve roze lipstick. Waanzinnig mooi en heel goed te combineren met bijna elke makeup look. Ik was meteen verkocht.

IMG_5099

IMG_4765

Red Passion is een klassieke rode lipstick. Als je me een beetje kent, weet je dat dit een van mijn favoriete kleuren lipstick is. Een kleur welke in geen enkele collectie mag ontbreken.

IMG_5101

IMG_4845

Ruby Rush maakt deel uit van de SuperStay 24H Ultimate Red collectie. Een collectie welke dezelfde formule heeft als de ‘gewone’ SuperStay 24H lipsticks, maar bestaat uit diverse shades of red. Het is een knallende kleur rood met een warme, oranje ondertoon. Not for shy girls!

IMG_5100

IMG_4812

De kleuren zijn waanzinnig mooi. Over de pigmentatie van deze lipsticks hoeft geen twijfel te bestaan: amazing. Dusky Rose dekt meteen na één applicatie. Red Passion en Ruby Rush moet ik 2 à drie keer aanbrengen voor ik een volledige dekking heb. De laatste twee hebben ook ietwat meer tijd nodig om volledig te drogen.

Wanneer ik de lipsticks aanbreng, voel ik wel al meteen dat ze erg droog aanvoelen op mijn lippen. Dit zorgt ook voor een wat trekkerig gevoel. De balm waarvan elke lipstick is voorzien, is daarom ook echt een aanrader. Houdt er echter wel rekening mee dat wanneer je graag een matte lipstick draagt, en dus liever geen balm aanbrengt,  deze formule wellicht niet het meest comfortabel is.

IMG_5102

IMG_5104

Dat gezegd hebbende…  – DAMN – Deze lipsticks geven de term ‘smudge proof’ een volledig nieuwe betekenis! Wanneer de lipsticks eenmaal zijn opgedroogd, en ik mijn lippen dep met een tissue, geven de lipsticks echt helemaal niet af. En dan bedoel ik ook echt nothing, zero, nada. De staying power van deze lipstick is fenomenaal. En dat zeg ik niet snel. Eten, drinken, zoenen: go ahead, you’re good to go. Zelfs wanneer ik de lipstick er met een olie (!) af probeer te wrijven, ben ik – letterlijk – aan het krabben (ouch…) om ze eraf te krijgen. Smudge proof? Bulletproof.

Ben jij op zoek naar een lipstick die écht goed blijft zitten? Dan raad ik je aan de SuperStay 24H lipsticks van Maybelline een go te geven. You will not be disappointed!

Maybelline | SuperStay 24H     €  14,49

Wat vind je van deze post?


Je e-mailadres wordt niet weergegeven.

*