GIVEAWAY | Pupa Milano

Giveaway

Secret admirers, romantiek, rozen, chocola… Valentine’s Day baby. 14 februari was het alweer zover. Misschien heb jij wel een geweldige date gehad met jouw crush, of heb je lekker thuis op de bank genoten van een romantische comedy. Ik hoop in ieder geval dat je er een hele mooie dag van hebt gemaakt! Omdat het eigenlijk heel jammer is dat we de liefde maar één dag per jaar wereldwijd met elkaar vieren, en ook om jullie allen te bedanken voor alle love & support die jullie mij hebben getoond sinds de start van Fabeaulous.nl, organiseer ik de eerste Fabeaulous Giveaway!

Benieuwd naar wat je kunt winnen? Well, let me tell you straight away! Ik geef aan een lucky winner een limited edition lipgloss weg van een van mijn favoriete cosmeticamerken: Pupa Milano!

Wil jij kans maken op deze leuke prijs? Fabeaulous! Er zijn een aantal spelregels waaraan dient te worden voldaan, voordat je kans kunt maken op deze prijs.

Text here

Spelregels

Like Fabeaulous op Facebook! | www.facebook.nl/fabeaulousnl/

OF

Heb je (ook) een account op Instagram? Volg Fabeaulous op Instagram! | https://www.instagram.com/fabeaulousnl/

EN

Deel de Fabeaulous Giveaway Announcement op jouw Facebook pagina. Je vindt de announcement op de Facebook pagina van Fabeaulous. | www.facebook.nl/fabeaulousnl/

Laat een reactie achter onderaan dit bericht, en laat me weten dat jij deel wilt nemen aan deze eerste giveaway!

Goodluck

Deze giveaway loopt tot en met zondag 28 februari. Deelnemers dienen woonachtig te zijn in Nederland om deze prijs te kunnen winnen. De winnaar zal random worden geselecteerd d.m.v. een loting. Na het bekendmaken van de winnaar zal er via e-mail contact worden opgenomen. De prijs zal via reguliere post worden toegezonden aan de winnaar.

4 thoughts on “GIVEAWAY | Pupa Milano

Wat vind je van deze post?


Je e-mailadres wordt niet weergegeven.

*