About Me

Deze introductie van mijzelf is vast niet als je had verwacht. Want mezelf op een standaard manier introduceren, dat is niets voor mij. Ik ben meer dan alleen ‘Hallo, mijn naam is…’, en een paar karakteristieke kenmerken. Dit is immers geen sollicitatie of contactadvertentie. Ik ben eigenlijk als een geslepen diamant. Ik heb heel veel vlakken, maar ook geslepen randjes. Ik kan hard zijn, maar ben ook onverwoestbaar. Je kunt mij mooi vinden, maar ik kan ook te veel voor je zijn. Het ligt er maar net aan wat je kunt hebben. En om erachter te komen wie ik ben, zul je me beter moeten leren kennen middels deze blog.

Deze blog is op dit moment van mijn leven de ultieme uiting van mijn creativiteit. Een grote gok, want ik had mijn carrière eigenlijk heel anders voorgesteld. Ik ben volgens mijn diploma aan Maastricht University afgestudeerd als Master of Laws, maar diep in mijn hart ben ik een artiest. Ik hou van beauty. Een echt ‘meisje meisje’. ‘Legally blonde‘, zoals men vaak zegt. Dus volg ik nu mijn droom. Doe ik mezelf daarmee te kort? Natuurlijk niet. Ik wil m’n dromen najagen, en daar is lef voor nodig. En dat recht heb ik, heb ik geleerd.

Ik hou van beauty en fashion in de ruimste zin. What you see, is what you get. Or is it? “Je ziet er veel leuker uit zonder al die make-up.”, “Je kunt echt prachtig opmaken!”, ik heb het allemaal gehoord. Mensen oordelen graag over mij, maar dat wil ik ze niet kwalijk nemen. Ook al doe ik dat nog steeds. Maar ach, wanneer ik een sterke mening in je los heb kunnen maken, heb ik je in ieder geval aan het denken gezet, en je dus iets geleerd. Graag gedaan. Moraal van dit verhaal? “I’m every woman, it’s all in me.” Maak eens een praatje met me, of reageer op m’n posts, en je zult zien dat je je vast veel meer in mij kunt herkennen dan dat je misschien in eerste instantie denkt. I’m more than just my make-up. I could be your new BFF.

Fabeaulous is not just another beauty blog. Op deze blog wil ik laten zien dat beauty & brains een winning combination kunnen zijn. Kennis is machtDaarom is het belangrijk om niet alleen te weten wát werkt, maar vooral wáárom. En hoewel het soms fijn is om een luchtig topic te bespreken, wil ik vooral kennis delen. Een goed verhaal, dat je ook entertaint. Ik wil op deze blog niet alleen reviews posten van populaire producten in de wereld van beauty, welness en fashion, maar ook tips en trucs met je delen waar je veel aan zult hebben. Je iets bieden dat heel misschien wel het verschil gaat maken in de manier waarop jij naar jezelf kijkt. Zit je ergens mee, of heb je een vraag? Tell me! Like I said, ‘it’s all in me’. I’ve probably been there, probably messed up a time or two, but stood my ground in the end. Want één ding mag je niet vergeten…

Practice can make perfect, but it’s passion that persuades.