About Kenny

Wie ben ik?

Ik heb lang getwijfeld, wat voor antwoord ik hier op kon geven. Mede omdat ik niet accepteerde wie ik was. Ik durfde zelf geen “stempel” te zetten over wat ik voelde, wat ik dacht en wat mijn mening was. In mijn post “Mag ik mezelf even voorstellen” kun je in de eerste alinea lezen hoe dat alles tot een verandering kwam.
Ik voel dat ik op dit moment in de bloei van mijn leven sta. Niks aan het handje, want ik kan alles aan. Ik ben druk bezig met mijn carrière en ik vind mijn persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk.

Ik ben Kenny, 25 en ik zit in de “Rollercoaster called life“. En ik geniet met volle teugen! Ik hou van mijn familie, ik heb de leukste vrienden die je je maar kan wensen, een lief vriendje én tijd tekort voor mijn hobby’s en interesses. Het grootste gedeelte van mijn tijd spendeer ik aan muziek. Muziek luisteren of maken, je maakt mij er super blij mee. Ik speel zelf piano, gitaar en ik zing. Op piano houd ik van modern klassiek, máár kan ik een mooi stuk van Beethoven of Mozart ook waarderen. Gitaar en zang worden bij mij gedreven door het Pop genre. Van vrijwel alle muziek word ik vrolijk. Van een goede house mix tot een mooie slow ballad, helemaal top!

Zoals je misschien hebt gezien, sluit ik iedere post af met een quote. Waarom? Ik hou van citaten. Ze zeggen zoveel over een mens. Bijvoorbeeld hoe creatief je bent of hoe je denkwijze is. Kortom, hoe je leeft.

Interests
Ja.. Waar moet ik beginnen. Ik vind het erg moeilijk om te zeggen wat nu mijn favoriete bezigheid is. Ik vind veel te veel leuk! Hieronder de voornaamste.

Literatuur
Een van mijn meest voorname interesses. Of het nou schrijven of lezen is. Ik houd me er graag mee bezig.

Webdevelopment
Misschien dat je het al hebt gezien. Ik ben de Webmaster van Fabeaulous. Ik heb er samen met Natascha en Anne voor gezorgd dat dit een fantastische website is geworden.

Muziek
Muziek is een hogere openbaring dan alle wijsheid en filosofie. – Beethoven.
Toch wel echt mijn hoofdmoot. Ik hou van muziek in vrijwel al zijn vormen en maten. Ik zou er niet aan kunnen denken om niet met muziek te leven.

Oh ja, ik heb op mijn rechterarm een Maori Sleeve Tatoeage. Het verhaal hierachter, vertel ik je nog wel.

Ik ben niet iemand die je verrast met lange verhalen. Daarom stop ik voor nu even met schrijven aan mijn biografie. Zien we elkaar snel onder onze posts? Ik kijk ernaar uit!


Don’t judge a book just by seeing it’s cover – yours truly.

– december 2015